Yenilikçi üretim teknolojileri...

Esalba Metal Sanayi Tedarikçi Günü

Esalba Metal Sanayi Tedarikçi Günü

14 Şubat 2024 Çarşamba

Esalba Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak 13 Şubat 2024 tarihinde, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi`nde yer alan üretim tesisimizde tedarikçi iş ortaklarımızı ağırladık.

2024 yılı yeni yatırımlarımız ile yeni projelerimizin sunumunu gerçekleştirdiğimiz bu davete Eskişehir başta olmak üzere İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Kayseri merkezli 120 farklı firmadan yaklaşık 200 sektör profesyoneli iş ortağı katılım sağladı. Açılış kokteyli ile başlayan etkinlik, 15.000 m2`lik üretim tesisi içindeki fabrika turu ile devam etti. Yatırım ve projelerin sunumunu Genel Müdürümüz Burak Yakupoğlu ile Genel Müdür Yardımcılarımız Gökhan Kara ve Tolga Özan yaptı.

 

Ankastre Üretiminde En Yeniler

Ankastre ocak, fırın, davlumbaz üretiminin tamamını ihraç ettiğimiz ankastre markamız TRAGEN`in, müşteri talepleri ve piyasa ihtiyaçları doğrultusunda; tasarım, teknoloji ve kalite odaklı geliştirdiği yeni nesil ankastre fırın platformu E20 ile enerji verimliliği son derece yüksek yeni ceran ve vitroseramik ocak modelleri sergilendi.

 

Otomotiv & Beyaz Eşya Tarafına Yeni Müşteri ve Projeler

Elektrikli araçlarda yeni nesil havalı süspansiyon ve güvenlik parçalarının Eskişehir Esalba Metal Sanayi`de üretileceğinin müjdesini veren Esalba yöneticileri bu proje için yapılan yatırımları katılımcılara aktardı. İş ortaklarımızın sektöre dair güncel gelişmeleri ve iş birliği fırsatlarını değerlendirme imkanı buldukları etkinlikte, 2024 yılında hedeflerimize ulaşma konusunda, tüm tedarikçilerin iş ortaklarımızın destekleri ve katkılarının önemi vurgulandı.


Diğer Haber Başlıkları